Smag på Exantis

Mange af flyene til Kreta lander sent lørdag aften og så kan det være svært at finde indkøbsmuligheder på vejen. Det kan også være rart ikke at skulle tænke på indkøb, når man lige er ankommet.
Derfor har vi sammensat en velkomstkurv med lidt mad og drikkevarer til den første aften og morgen.

Vi har prøvet at inkludere så mange lokale ting som muligt, så kurven samtidig bliver en første smagsprøve på lokalområdets produkter. Kan man f.eks. lide det hjemmebagte brød eller den hjemmelavede marmelade kan man jo altid smutte ned i landsbyen og se om der er mere af det.

Når det er tid til at 'lande' efter rejsen, har vi sat en flaske kretensk hvidvin og 1,5 liter vand på køl og leveret snacks til en hyggestund på terrassen.
Welcome basket Til den følgende morgen har vi leveret kaffebønner til filterkaffe samt en lille dåse Nescafé og en pakke Earl Grey te samt sukker og mælk til kaffen / teen samt 1 liter appelsinjuice.

Der er honning, smør og hjemmelavet appelsinmarmelade fra dalens træer samt landæg fra landsbyens høns, kryddere og et friskt brød. (Hjemmebagt fra landsbyen, hvis vi kan - ellers det bedste bageren formår).
Dertil er der smøreost og skæreost og en smagsprøve på en lokal mild ost.

Alt efter årstiden vil der også være lokale frugter og grøntsager. Det kan være tomater, agurker, druer, appelsiner, meloner og andet af det, der høstes i dalen.

Det hele bliver leveret på ankomstdagen til en pris af 40 euro, som trækkes fra sikkerhedsdepositum sammen med eludgiften efter opholdet.

Kurven er baseret på at være tilstrækkelig til ca. 4 personer. Vi kan desværre ikke påtage os at formidle særlige ønsker eller ændringer i indholdet. Kurven kan bestilles via 'besked'-feltet, når man booker eller ved at sende os en mail .